fredag 25. mars 2011

Seminar, trening og idag veiing :-)

Hei igjen!

Nå er tiden kommet, men før vi snakker om vekt vil jeg fortelle litt om et seminar jeg deltok på igår. Det var på Toten Treningssenter og mest som en motivasjon for de som jobber der, men jeg fikk lov å høre på jeg også. Foreleser var Kjell Olav Engen og han fortalte mye om coaching, tankesett, motivasjon, selvtillitt og selvbilde. Det var fint for meg å være med og jeg plukket opp litt ang. mitt eget selvbilde :) Jeg har jo faktisk slitt en del med det og har en tendens til å grave meg litt ned i det. Jeg er stort sett ikke fornøyd med oppnådde resultater, og ser jo ikke at det har gått bra når det har gått bra. Mine skylapper har vært store og sterke!

Men, som nevnt lærte jeg litt igår, og prøver nå å sette mer positive bilder hodet idag og fremover. Jeg tror det er slik at de fleste ser meg som en meget positiv og energisk person, ( det ønsker jeg iallefall at de gjør) men har en tendens til å slippe meg helt ned hjemme. Dette skal jeg jobbe videre med, start idag!

Tilbake til vekt. Idag er det 1 måned siden jeg startet opp med "kontrollert" spising og trening igjen. Idag var vekta på 90,1 kg - noe jeg er svært fornøyd med! Det viser at jeg på 1 måned har gått ned 7 kg på den første måneden. Frem til igår ville jeg ikke vært helt fornøyd med det, men nå velger jeg å være svært fornøyd!

Nå har jeg et nytt mål for den neste uka, og det er å gå ned til 89,5 frem til torsdag 31.03!

Ønsker meg selv lykke til!

torsdag 24. mars 2011

Bloggeren som glemmer å blogge!

Mange av dere har kanskje savnet litt blogging i det siste, og med det trodd at det kanskje har gått litt dårlig. Det stemmer, men stemmer ikke! Jeg fortsetter som før, men det irriterer meg at kroppen ikke reagerer veldig på min innsats både på trening og kosthold. Riktignok prøver folk å oppmuntre meg, men det er ikke lett å motta ros når du føler deg som en dass selv :-(

Videre kan jeg fortelle at nedgangen forrige fredag var på stusslige 300 gram. Jeg er derfor veldig spent på fredag som kommer og hva den bringer. Så langt denne uka har jeg kuttet enda mer på kaloriinntak, men spiser fortsatt 5 måltider per dag - der minst 4 av dem er shake.

Jeg har syklet 10 mil så langt denne uka, og det før de siste 4 dagene -torsdag/idag(spinning), fredag(sykle igarasjen) , lørdag (spinning) og søndag (avslapning/sykkel i garasje). I tillegg blir det noen sit-ups..

Når det gjelder KETOSE så er jeg overhodet ikke i der, selv om mine Easylifeshaker inneholder 45,2 g karbo om dagen og middagen som oftest inneholder mellom 5 og 10 gram et sted! Det er surt synes jeg. Kroppen er liksom litt resistent mot dette nå virker det som. Riktignok, som nevnt før, drikker jeg litt Pepsi Max, men det er det eneste som holder meg gående på dette!

Så da var det en liten oppdatering til de av dere som leser litt her, så får jeg prøve å blogge på nytt på fredag formiddag. I morgen vil vel det si da. Da håper jeg veiinga blir positiv :D

fredag 11. mars 2011

Vinterferieuke!

Hei igjen.

Denne uka, en uke etter alle andre, har vi hatt vinterferite. Vi har vært på hytta, og jeg har jobbet to dager ut fra hytta, Jeg kan med glede si at jeg har fulgt skjema så godt som det går an i forhold til hvilke tidspunkt jeg spiser på osv, og er derfor meget skuffet over denne ukas veiing.

For selv om jeg i vinterferien ikke smakte så mye som 1 karbohydrat utenom de få som er i shake og litt kjøtt, så har jeg kun gått ned 0,6 kg! Nå vil kanskje noen mene det er brukbart, men selv er jeg enormt skuffet :-(

Videre har jeg ingen planer om å gi meg altså, men jeg lurer litt på hva årsaken kan være. Jeg tror kanskje jeg vet svaret, men vet ikke om det er rett. Jeg har nemlig drukket en del Pepsi Max denne uka. Kan det være at jeg lurer kroppen ut i stry når jeg drikker 1 1/2 ltr om dagen?

Vel, nå er jeg iallefall tilbake på kontoret igjen og dagens første shake står for tur. Det blir godt å komme i normalt gjenge igjen for å forsøke å få mer nedgang neste uke!

Vet dere hva det mest fortærende er. At folk sannsynligvis vil kommentere at jeg ikke ser ut til å ha gått ned selv om jeg velger en shakebasert hverdag. De vil si: "Der ser du" "Bare tull" "Spis normalt og tren" osv.. og det er så jævlig irriterende. Jeg hater det! Jeg er skråsikker på at min måte er den beste. Jeg gir meg faen ikke!

Jeg må hente inspirasjon i noe musikk og komme igang med mer trening. Men hvor og hvordan er liksom alltid det store spørsmålet! Med 3 barn og rotete hus er ikke det så veldig enkelt. Nå beskriver jeg sikkert hverdagen for de fleste, men jeg få finne en måte å gjøre det mulig på. En måte der jeg må fortelle meg selv at nå må jeg trene, om jeg vil eller ikke. Må lage en vane av det, selv om det tar tid og krefter. Det er så lett å skrive det, men så mye verre å gjøre det! Jeg håper jeg klarer det :-)

Vel, det var kort om denne uka, så får vi se hva neste uke bringer. Ønsker meg lykke til :D

fredag 4. mars 2011

Fredag - den nye veiedagen :)

Hei.

Da var det blitt fredag og min nye veiedag! Jeg har veid meg og veier nå 93,3 kg. Jeg er sånn rimelig fornøyd med det, men gleder meg til jeg er under 90 kg altså! Grunnen til at jeg veier meg på fredag er at vi har satt igang Prosjekt Dritlett på kontoret :) Jeg og to kolleger startet torsdag 24.02 med å veie oss, sjekke livvidde og regne ut vår BMI. Nå, etter en uke, er vi bare to igjen på prosjektet, men vi to veide inn og målte oss idag tidlig! Jeg hadde for øvrig gått ned 2 cm rundt livet også :D

Videre var jeg på spinning igår kveld. Litt tung i beina, men det skyldes nok bra aktivitet på onsdag :) Jeg merker at jeg svetter enda mer enn før nå som jeg er i ketose og det er jo bra. Ny trening blir vel imorgen, før ferden går til fjells for ferie. Tenk det; Ferie på pulver! Burde blitt det nye slagordet på et eller annet fjellhotell :p

Når det kommer til mat, så lagde jeg meg en hjemmelaget chili og hvitløksburger på ca. 200 gram til middag igår. Serverte meg selv med hjemmelaget Guacamole, litt revet Parmesanost og noen Perletomater. Godt! Nå venter sjokoladeshake til frokost, så nå må jeg gå!

Ha en fin dag!

torsdag 3. mars 2011

Så var det på'n igjen!

Hei alle sammen :)

Nå er det jammen lenge siden sist jeg skrev et innlegg i bloggen. Dette har mange grunner, men hovedgrunnen er at det gikk litt feil vei i høst! Jeg var storfornøyd i sommer og på det meste hadde jeg nesten gått ned 27 kg, men så kom nedturen i September. Det var helt og holdent min egen skyld, men det var en litt langvarig nedtur allikvel! Det startet med at jeg reiste 1 uke til Tyrkia med mine foreldre. Der ble det god mat og godt drikke. Når jeg reiste hjem, var jeg kun hjemme en dag før jeg tok med familien videre på 2 ukers sydenferie på Rhodos. Der hadde vi All Inclusive med like god mat og like godt drikke. Tilsammen ble det altså 3 uker på rad med så godt som All Inclusive! Når jeg kom hjem, kom jeg meg ikke på trening. Den ene treningen ble utsatt, så den andre, og deretter fortsatte det litt slik frem mot jul! Dette ødela mye, og jeg gikk opp igjen til 98 kg!! Jeg gikk også tilbake til å spise mye mer karbohydrater :(

Så kom nyåret og ny giv. Min gode venn Stian, som jeg ikke hadde hatt mye kontakt med de senere årene desverre, tok initiativ til trening sammen! Det var jammen bra! Vi startet opp 1. januar og har holdt det gående med 3 dager i uken med spinning etter det. Riktignok spiste jeg karbohydrater i kosten hver dag, og dette førte til at jeg ikke gikk spesielt mye ned fra 1. januar og frem til 24. februar! Jeg bestemte da at jeg skulle tilbake på gamle stier og kjører nå min egen Easylife :D

Det at jeg kjører min egen Easylife er jeg meget, om ikke særdeles, fornøyd med! Jeg startet på pulver torsdag 24. fabruar, og det er nå 7 dager siden! Jeg har satt opp veiing hver fredag frem til 31.mai og nå kan den som vil igjen følge min fremgang mot målet på 80 kg! Det blir hardt!

Jeg drikker shake 5 ggr om dagen, men det hender jeg spiser noen reker eller litt kylling som erstatning ved middagstider! I tillegg fyller jeg på med masse vann, samt litt Pepsi Max. Det bli min vei fremover, så får vi se hvor langt det rekker!

Vel, jeg håper det har gått nedover siden forrige uke, og gleder meg til veiing imorgen!

Ønsker meg selv lykke til :D