onsdag 12. mai 2010

Bare 200 gram nå igjen :p

Det går smått nå om dagen. En har liksom innsett, etter å ha fått utallige kommentarer om hvor flink man har vært, at man begynner å bli litt fornøyd. Jeg slurver litt med maten nå og spiser ikke like regelmessig som før. Tror rett og slett våre kjære tirsdag og torsdagsklubber trenger mental trening! Vi trenger å få vite at dette er normalt og at vi nå må ta tak i det vi har lært ved å gå på Easylife kurs.

Vi trenger å se at nå er vi kommet til det punkt at kiloene ikke raser av lenger, slik vi gjerne har en slags merkelig tro på at de skal gjøre. Iallefall føler jeg det slik. Jeg prøver å skjerpe meg. Innse at kiloene som har rast var de lette og nå skal jeg jammen meg få jobbe for de siste 6-7 kiloene!

Men, jeg har vært flink de siste ukene allikevel. Jeg har riktignok hatt litt lite tid til blogg, men det har jo sin naturlige årsak. Jeg har nemlig blitt pappa igjen! Det går ut over det meste egentlig. Siden mor og barn kom hjem fra sykehus har det vært besøk med kaker hele tiden. Jeg har stått imot og klart meg bra, men en kakebit her og en kakebit der har det blitt. Alt i alt er jeg fornøyd med en nedgang denne gangen også! Jeg trodde det skulle være oppgang nemlig..hehe

Jeg har heller ikke fått trent så regelmessig pga av familieforøkelsen, da jeg må ta vare på de to andre barna. Det er neimen ikke lett å være den eneste i en familie på 5 som ikke skal ha karbohydrater, men jeg klarer det. Og nå jeg gjør det, så kan jaggu meg alle andre også!

Skal nok skrive litt mer igjen nå, og legge ut noen flere matbilder som jeg har tatt av min egen mat skal jeg også. Følg med alle sammen, og ha en strålende 17.mai helg!

Ønsker meg selv lykke til i fortsettelsen og setter meg et må¨l på under 86 kg ved neste veiiing!

1 kommentar:

  1. Hvordan har det gått med deg? Lenge siden du har skrevet her nå. Holder du vekten? Hvor mye koster egentlig et easylife kurs?

    SvarSlett