torsdag 3. mars 2011

Så var det på'n igjen!

Hei alle sammen :)

Nå er det jammen lenge siden sist jeg skrev et innlegg i bloggen. Dette har mange grunner, men hovedgrunnen er at det gikk litt feil vei i høst! Jeg var storfornøyd i sommer og på det meste hadde jeg nesten gått ned 27 kg, men så kom nedturen i September. Det var helt og holdent min egen skyld, men det var en litt langvarig nedtur allikvel! Det startet med at jeg reiste 1 uke til Tyrkia med mine foreldre. Der ble det god mat og godt drikke. Når jeg reiste hjem, var jeg kun hjemme en dag før jeg tok med familien videre på 2 ukers sydenferie på Rhodos. Der hadde vi All Inclusive med like god mat og like godt drikke. Tilsammen ble det altså 3 uker på rad med så godt som All Inclusive! Når jeg kom hjem, kom jeg meg ikke på trening. Den ene treningen ble utsatt, så den andre, og deretter fortsatte det litt slik frem mot jul! Dette ødela mye, og jeg gikk opp igjen til 98 kg!! Jeg gikk også tilbake til å spise mye mer karbohydrater :(

Så kom nyåret og ny giv. Min gode venn Stian, som jeg ikke hadde hatt mye kontakt med de senere årene desverre, tok initiativ til trening sammen! Det var jammen bra! Vi startet opp 1. januar og har holdt det gående med 3 dager i uken med spinning etter det. Riktignok spiste jeg karbohydrater i kosten hver dag, og dette førte til at jeg ikke gikk spesielt mye ned fra 1. januar og frem til 24. februar! Jeg bestemte da at jeg skulle tilbake på gamle stier og kjører nå min egen Easylife :D

Det at jeg kjører min egen Easylife er jeg meget, om ikke særdeles, fornøyd med! Jeg startet på pulver torsdag 24. fabruar, og det er nå 7 dager siden! Jeg har satt opp veiing hver fredag frem til 31.mai og nå kan den som vil igjen følge min fremgang mot målet på 80 kg! Det blir hardt!

Jeg drikker shake 5 ggr om dagen, men det hender jeg spiser noen reker eller litt kylling som erstatning ved middagstider! I tillegg fyller jeg på med masse vann, samt litt Pepsi Max. Det bli min vei fremover, så får vi se hvor langt det rekker!

Vel, jeg håper det har gått nedover siden forrige uke, og gleder meg til veiing imorgen!

Ønsker meg selv lykke til :D

3 kommentarer:

 1. Masse lykke til! Håper du legger ut mange gode oppskrifter etterhvert også ;). Du klarer dette lett!

  SvarSlett
 2. Lykke til, Stig Morten! Jeg har gått ned 6 kg på lchf fra 6 januar, så hvis JEG klarer det, klarer DU det helt klart også :) Men masse lykke til uansett :))

  SvarSlett
 3. Hei Stig M!
  Kanonbra, tror du fikser dette. Jeg også holder på, men ser ikke resultater. Trener bandy 2 ganger i uken, og skal legge inn en dag med sykling og litt styrke. Håper å se resultater jeg også!!

  SvarSlett