fredag 25. mars 2011

Seminar, trening og idag veiing :-)

Hei igjen!

Nå er tiden kommet, men før vi snakker om vekt vil jeg fortelle litt om et seminar jeg deltok på igår. Det var på Toten Treningssenter og mest som en motivasjon for de som jobber der, men jeg fikk lov å høre på jeg også. Foreleser var Kjell Olav Engen og han fortalte mye om coaching, tankesett, motivasjon, selvtillitt og selvbilde. Det var fint for meg å være med og jeg plukket opp litt ang. mitt eget selvbilde :) Jeg har jo faktisk slitt en del med det og har en tendens til å grave meg litt ned i det. Jeg er stort sett ikke fornøyd med oppnådde resultater, og ser jo ikke at det har gått bra når det har gått bra. Mine skylapper har vært store og sterke!

Men, som nevnt lærte jeg litt igår, og prøver nå å sette mer positive bilder hodet idag og fremover. Jeg tror det er slik at de fleste ser meg som en meget positiv og energisk person, ( det ønsker jeg iallefall at de gjør) men har en tendens til å slippe meg helt ned hjemme. Dette skal jeg jobbe videre med, start idag!

Tilbake til vekt. Idag er det 1 måned siden jeg startet opp med "kontrollert" spising og trening igjen. Idag var vekta på 90,1 kg - noe jeg er svært fornøyd med! Det viser at jeg på 1 måned har gått ned 7 kg på den første måneden. Frem til igår ville jeg ikke vært helt fornøyd med det, men nå velger jeg å være svært fornøyd!

Nå har jeg et nytt mål for den neste uka, og det er å gå ned til 89,5 frem til torsdag 31.03!

Ønsker meg selv lykke til!

1 kommentar: