torsdag 8. april 2010

Det går rette veien :)

Da var torsdagsklubben over for idag, og veiinga gikk kjempefint. Jeg var litt usikker etter påsken, men det gikk fint. 89, 5 kg idag, noe som vil si 3,3 kg ned siden siste veiing :) Det kan en jo være fornøyd med..hihi...

Videre snakket vi mer om det mentale idag og hva vi savner av mat siden vi går på kurs. En del ting kom opp. F.eks: saus, fersk brød, sjokoladeboller, ost og kjeks + rødvin osv. Men det fine med det hele er at vi lærer å se dette litt i forhold til hva vi spiste før. Vi blir mye mer bevisste av å tenke at vi i påsken i fjor spiste MYE mer enn påsken i år. Allikvel har vi utrolig nok kanskje litt dårlig samvittighet for den vesle sjokoladebiten vi hadde i oss i påsken i år. Det handler jo ikke bare om å være bevisst på hva man spiser, men å se det hele i sammenheng med hva man gjorde før. Alt blir liksom bedre enn før for de aller fleste av oss! I tillegg er det faktisk ok å spise både saus, brød og ost & kjeks + vin, bare man ikke overdriver! Det er faktisk ikke mye karbohydrater i bernaisesaus (2,2 gram per 100 gram), men vi må jo være forsiktige med fettet da!

Vel, det var litt oppdatering fra idag. Glad og fornøyd, og med et mål om å veie 88 kg innen de neste to ukene. Det er nemlig mitt andre delmål i min ferd mot det totale målet! Ønsker meg selv lykke til :)

5 kommentarer:

 1. På vårt kurs ble vi faktisk anbefalt å lese bloggen din, ble omtalt som interessant og meningsfull! Da følte jeg meg viktig som har fulgt deg hele tiden ..hehe. Stå på!
  Selv er jeg ca 2.5 kilo unna målet mitt og ser at det er oppnåelig innen et par uker. Flinke er vi!

  SvarSlett
 2. Så hyggelig å høre da :)
  Jeg får være enda flinkere til å skrive litt hver dag tror jeg. Du er jo kjempeflink da. 2,5 kilo er jo lett for deg, om det tar 2 eller 3 uker! Flinke er vi!

  SvarSlett
 3. Fantastisk bra! Da blir du vel snart comeback-kongen for andre gang på fotballbanen? :)

  SvarSlett
 4. Flott Stig Morten! Stå på :9

  Mvh
  Kenneth Hansebråten

  SvarSlett
 5. Gutta og jeg heier på deg! Stå på!!!

  SvarSlett