lørdag 10. april 2010

Lørdag og jeg kom med avisen :p

Jammen dukket jeg ikke opp i min egen postkasse idag. Easylife magasinet heter det visst. Jeg visste jo om dette selv, men det kan nok hende en del folk stusset litt over han halvfeite fyren på fremsiden! Det var jo meg det. I svett grønn t-skjorte, akkurat ferdig med en time spinning :) Det var vel ikke verdens beste bilde da fotografen hadde klart å zoome feil, men det får vi la gå ;)

Det viktigste er vel at dersom du som leser bloggen min idag har spørsmål om hvordan jeg gjør det jeg gjør, hvorfor jeg gjør det, eller hva jeg gjør, så er det bare å sende meg en e-post på stigskalblitynn@gmail.com, eller kommentere på selve bloggen!

Håper alle som er innom liker bloggen, hva jeg skriver og hva jeg tenker. Det er lov å kommentere, selv negativt om man føler for det! Nå håper jeg de fleste er blide og glade som meg selv, og satser derfor på masse hyggelilg feedback.

Nå er det ut å ordne grillen til sesongstart. Det skal bli fint. Masse salat og litt rent godt kjøtt er tingen for meg. Kanskje også litt grillet paprika og sjampinjong.

Ha en fin lørdag og helg alle sammen.

Mvh, Stig

1 kommentar:

  1. Gratulerer med super omtale i Easy Life magasinet i dag. Må si jeg stusset litt jeg også over den blide fyren i grønt, han så unektelig veldig kjent ut. Dette kommer nok til å gi deg flere lesere og alle som blogger vet at det er morro å bli lest, får håpe de er flinke til å kommentere også!

    SvarSlett