torsdag 4. mars 2010

Da var denne uka "ferdig"..

Da er torsdagsklubben og veiing over for denne uka. Jeg hadde gått ned mindre enn målet jeg satte meg forrige torsdag og er litt skuffet. Ikke mye, men litt skuffet! Men, jeg fikk trent litt mindre den uka her enn de tidligere ukene, så det har nok sin naturlige forklaring :) Jeg velger iallefall å tro det.

Jeg gikk ned en halv kilo og skal vel ikke klage for mye, men neste uke får vi sette et nytt mål om 1 kilo ned! Trening på de faste dagene fredag, søndag, tirsdag, onsdag og torsdag må da gjennomføres! Jeg er derfor glad for at jeg har en forståelsesfull og særdeles snill samboer som lar meg gjøre dette. Tusen takk Bente :)

Ellers skal jeg legge ut flere oppskrifter etterhvert imorgen og i helgen. Gleder meg til etterhvert å få tilbakemeldinger og høre hva dere synes om mine eminente oppskrifter ;)

Da tar jeg kvelden så snakkes vi snart igjen. Ønsker meg lykke til med ny uke og avslutter med dagens lille fotnote som handler om mitt syn på denne verden:

Blodet er ment å gå i årer hos oss og andre,
strømme livgivende i kroppen.......

Ikke renne som bekker rundt i verden,
å farge fremmed jord rød.....

2 kommentarer:

  1. Nedgang er nedgang - du er flink! Stå på videre! Gleder meg til å lese neste lille dikt... :)

    SvarSlett
  2. Stå på, det kommer slike dager da man ikke har gått ned så mye!! Det kan også komme slike dager som jeg hadde på mandag....opp 100gram!!
    Ikke veldig morro men det er bare å fortsette så går det framover!!

    SvarSlett