tirsdag 30. mars 2010

Påsken er her og Kvikk lunsj er billig!

Har dere sett hvor billig sjokoladen Kvikk lunsj selges om dagen? 13,50 for 4-pack er jo pokker meg billig. Lurer av og til på hvor mange slik sjokolader jeg kunne spist? Jeg vil anta at 5 4-pack ville gli lett ned i magen, men jeg er jo inne i en "livsstilskrise" så jeg holder meg så godt som helt unna. Har riktignok tenkt at jeg skal spise litt kvikk lunsj i påsken, men ikke mer enn 1 til sammen kanskje :) Videre har jeg tenkt å gå på ski, leke i snøen med barna og ellers spise forsiktig og regelmessig som vanlig. Hva har dere andre tenkt å gjøre i påsken da? Noen som går på Easylifekurs slik som meg som har tenkt å skeie ut litt? Eller er alle flinkere enn meg?

Nå har ikke jeg trent regelmessig på halvannen uke og synes det er noe skikkelig dritt. Men jeg har ikke hatt mulighet, så det nærmeste jeg har kommet ordentlig trening er en løpetur med noen innlagte spurter underveis. Løpte ca 7 km for et par dager siden og er fortsatt støl som bare det. Det skal bli godt å få på seg skia i påskefjellet resten av uka :) Heldigvis har vi alarm i huset, så da er vi dekket mot eventuelle tullinger som tror de kan stjele en 32" eller gammel 42" TV :)

Da får vi bare håpe alle holder seg friske og raske og at vi kan nå målet om ca 90 kg etter påske med litt utskeielser. Lykke til i påsken alle mann. Påskenhilsen fra meg :D

2 kommentarer:

  1. Stig - si ifra om du trenger eksperthjelp og mental støtte. Prosessen du går gjennom er for tøff til å måtte bæres alene.

    SvarSlett