mandag 15. mars 2010

Ny mandag, ny uke!

Du verden hvor herlig verden er! Uansett om det er stressende på jobben, så får liksom sola en til å smile litt. Humøret er stigende mot påske og alt er liksom bra :) Jeg trente igår og er sliten idag. Ny trening imorgen kl 19.00, men jeg får se hvor mye jeg orker. Kjenner jeg meg rett så blir jeg revet med og legger inn full innsats igjen..hehe..men vi tar det som det kommer.

I tillegg har jeg blitt litt mer opptatt av RMI. Har du hørt om RMI før? Ikke jeg heller, men idag skjønte jeg endelig hva det stod for. Det betyr Rett Mental Innstilling. Jeg skrev så vidt om det i bloggen igår, men tenkte det var verdt nevne igjen idag også. Mange av disse møtene vi Easylife deltakere går på er lagt opp slik at vi skal dele erfaring og backe hverandre opp. Bli ett fellesskap som en kan støtte seg på. Dette ser jeg på som slik kjærringgreie vil jeg påstå, men jeg er da med. Det er nok sunt for oss gutta å lytte på det som sies og gjøre oss opp egne meninger om ting og tang. Noen prater mer enn andre og jeg sier mitt jeg også.

Jeg føler allikvel liksom ikke at jeg får et ekstra piff av å komme på møtene og gjør det nok egentlig mest for veiinga sin skyld. Jeg leser i permen i det jeg kommer, for jeg har som regel glemt av det på forhånd. Spontant kan jeg vel si at jeg skulle ønske at vi hadde litt mer undervisning og mindre prat (tro det eller ei), men man kan jo ikke få alt! Det er jo mulighet for å få en egen time med coachen uavhengig av torsdagsklubben også om man ønsker dette :)

Men hva er rett mental innstilling (RMI) og hvordan oppnår man dette? Det må være vidt forskjellig fra person til person vil jeg tro, og hva vil egentlig få deg til å oppnå det som skal til for å holde ut og endre livsstil? Noen som vil gi noen kommentarer her?

For min del er det nå helt naturlig å gjøre dette som en del av hverdagen. Jeg har vært i mange bursdager og tilstelninger hvor jeg kun har drukket vann. Jeg er blitt naturlig forsiktig med det meste og svært opptatt av mat. Jeg har smakt en sjokoladebit eller to i løpet av de 6 ukene jeg har gått på kurs, men er veldig nøye på at jeg ikke har i meg mer enn ca 70g karbohydrat hver dag. Det betyr at jeg kan finne på å legge en nonstop på tungen på lørdagen! Jeg inkluderer også litt fett i min diett. Nå skal en jo være forsiktig med smør, fløte, osv, men jeg tror det er sunt med litt fett til maten vår. Håper alle som leser synes det er gøy å lese og får lyst til å endre litt på sine vaner. Spør gjerne meg om dere lurer på noe!

Vel, det var vel nok for nå, så kommer jeg vel tilbake med litt faktainfo senere :) Ha det!

1 kommentar:

  1. RMI ja... skal vi se. Det er vel i bunn og grunn det samme som det jeg brukte da jeg la om livet mitt og fikk et lykkeligere og mer balansert liv. Bort med stresset og dermed bort med det som dro meg ned og holdt meg nede. Jeg snudde på prioriteringene, la om tankegangen og begynte å sette mer pris på det jeg hadde. Glede meg over de små tingene i livet og være takknemlig for det jeg har. Da begynte alt å gå mye bedre, steg for steg. Vet ikke om det hjelper på kiloene som på stress, men det hjalp i alle fall meg. ;o)

    SvarSlett