onsdag 3. mars 2010

Ving.no = Supert!


Jeg kunne skrevet "Vi vant, vi vant" som overskrift. For det gjorde vi nemlig. Vi vant Ving sin Lollo & Bernie dansekonkurranse idag og fikk gavekortet på kr. 20.000,-! Har du hørt noe så sinnsykt! Det var bare kjempegøy, og en etterlengtet opptur etter en litt tung treningstid.

Nå har jeg liksom enda et mål for treningen fremover. Må jo ha flat mage når jeg skal til syden på sensommeren :) Dersom jeg høres fantasitisk fornøyd ut nå så er det meningen. Nå gleder jeg meg til veiinga imorgen uansett hvordan det går. Gleder meg til å dele dette med torsdags-klubben, da jeg føler vi er blitt en veldig fin gjeng mennesker som deler tanker, gleder og nedturer med hverandre.

Idag feiret vi premien med MCDonaldsmiddag. Happy meal til barna, QP til Bente og Cæsarsalat med grillet kylling til meg. Uten krutonger og dressing så klart. Det var faktisk ganske godt allikvel :) I tillegg er det jo shake det går i fortsatt og det vil jeg nok fortsette med lenge. Det passer meg så godt, spesielt på morgenen.

Ønsker meg lykke til imorgen og går tilbake til sjekke sydenturer :)

1 kommentar:

  1. Det var utrolig velfortjent at dere vant! Tante blir med til Syden for å passe gutta... hihi

    SvarSlett