onsdag 10. februar 2010

Bare en dag igjen til torsdagsklubben ;)

Tenkte jeg kunne skrive inn et innlegg. Akkurat ferdig med en deilig jordbær-pulver-lunsj og en halv liter vann, og klar for nye arbeidsoppgaver. Det går fint, men jeg har fortalt Tina at jeg spiser litt salat. Ingen karbohydrater, kun salat! Synes det er godt og det får meg til å holde motet opp og meg selv igang! Men, jeg koser meg med pulveret både til frokost, lunsj og kvelds allkevel altså! Ergo er jeg fortsatt i Ketose, men merker jo at kiloene ikke raser av lenger, men at det går sakte men sikkert! Hadde nok gått fortere uten salaten, men det ble mitt kompromiss i denne fasen av slankingen :) Overskuddet har økt i løpet av denne uken og jeg merker jeg trives og er mindre trett kl 17.00 enn jeg var før. Før var det godt å legge seg på sofaen etter middagen, men behovet er mindre og mindre for det nå.

Ikveld skal jeg trene styrketrening igjen. Gjør det minst en dag i uka for å ikke sakke akterut med kroppen og muskelmassen. Det er egentlig fort gjort å gå igjennom programmet mitt. 9 øvelser med 3 rep på hver øvelse. Noe alle kan klare!

Det er jo også veiing imorgen. Jeg har tidligere skrevet at målet er 98 kilo, men må nok dessverre innse at det går saktere enn som så. Nærmer jeg meg 100 blank er jeg nok stort sett fornøyd! Det blir jo spennende imorgen. Mulig jeg må stille i nettoen på veiinga for å nå målet..hihi.. Det blir nok populært :p

Vel, det var en liten oppdatering på situasjonen, så nå er det bare å stå på videre. Lykke til til meg :D

4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei Stig. Har lest hele bloggen din. Dette med lite støtte av de du omgås: ta en rask titt, muligens har de noen kilo til overs selv, har lyst til å gjøre noe med det men tar ikke skrittet fult ut.Det har du gjort og de er mest sansynlig missunlig på deg for at du er så stanhaftig. Ikke alle er klare for å rose samt å se andres vilje til å lykkes. Slik er det bare desverre, kan også oversettes til andreting en "slanking" hva med jobb, sikkert mange som også er "negative" til måten du når dine resultater på der også.
  Ett lite tips hvis du liker kaffe: ta sjokolade shaken, tilsett 6-8 ss koffein fri kaffe, eller hell litt kaffe fra noens kaffe kopp i shaken din, en ny smak, forandring fryder. Tina - 6,4 på 2 uker. Dette klarer du. Stå på

  SvarSlett
 3. en liten ting til: LYKKE TIL MED VEINGA I MORGEN KVELD!!!!!

  SvarSlett