torsdag 18. februar 2010

Juksemaker, juksemaker, hvor har du gjort av deg?

Her er jeg, her er jeg, det sier iallefall Tina :p

Men jeg har jo nevnt det før! Jeg har gjort et kompromiss med meg selv. Jeg spiser mat i tillegg til den "deilige" shaken. Derfor går det litt saktere nå enn i starten. Akkurat det er jo vanskelig å akseptere, men jeg vet jo nødvendigvis at maten er årsaken. Det er litt rart dette, for jeg vil så gjerne rase ned og jeg vet hva som skal til for at det skjer, men jeg velger altså å spise litt allikevel. Da vet jeg jo samtidig at jeg ikke kommer til å rase, så hvorfor i all verden er jeg litt skuffet da? Det strider jo mot hverandre, så her må det tas et valg. Jeg må velge veien videre og hvilken vei som passer for meg. Hva velger jeg?

Jeg velger den med mat! Satser på 2 måltider om dagen med en tallerkenmodell med 60% grønnsaker/salat og 40% proteiner. I tillegg kommer shakene. Det passer meg best!

Over til noe annet!

Idag tenkte jeg igjen, som forrige gang, på hvor positive og flinke de andre egentlig er. De har jo holdt på en uke lenger enn meg, og vi er på utrolig mange forskjellige nivåer. Jeg er stolt av de andre! Jeg kom hjem idag og leste i permen min. Der så jeg kontrakten jeg skrev med meg selv den 29.01.10. Vet ikke om alle har skrevet den kontrakten, men vil tro mange har gjort det. Jeg hadde satt opp delmål nr. 1: Ned til 98 kg innen 3 uker. Og vet dere hva. Imorgen er det 3 uker siden starten og idag veide jeg 97,9 kg :D Det er juksemakeren stolt av det!

En ting til jeg plukket opp idag. De fleste av oss på kurset har mål om å kunne følge opp våre nærmeste. Noen vil gjerne ha pust nok til å leke mer med barnebarna, mens andre vil bli i bedre form for å leke med barna (her er jo jeg da). Det i tillegg til ønsket om å se vakker ut så klart :)

Dette er faktisk veldig viktig! Laila, vår impulsive og dyktige instruktør, sa til meg at jeg måtte huske å følge opp kona (eller samboeren strengt tatt) og lo litt lurt. Hehe..hun hadde jo et poeng selv om vi lo det litt bort. Jeg er jo utrolig mye borte for tiden, og pokker tute ser jeg attpåtil OL når jeg kommer hjem. Sosial jeg vettu :p Det blir nok bedre med tiden (etter OL), så da lover jeg å legge meg samtidig og alt det andre viktige i de nære tingene. Når en tenker på slik blir en jo nesten litt rørt. Hvor heldig man er som har 2, ja faktisk snart 3 sønner! En fantastisk støttende samboer som dessverre får litt lite oppmuntring tilbake bare fordi jeg er egoistisk nok til å være litt nedfor selv om jeg ikke har grunn til det! Heldigvis hjelper det å skrive om det, for det får en jo på bedre tanker :) Når jeg er ferdig med å skrive dette skal jeg gi henne en klem!

Nå har jeg vel skrevet fra meg for idag, men jeg satser på en aktiv restitusjon imorgen kl 17.00! Da er det ny spinningtime der jeg skal ta det med ro. Ingen kalde lår fylt av syre imorgen altså! Det blir en god start på helgen. Håper noen fra kurset kommer også :)

Ønsker meg lykke til med en ny uke og setter meg et mål på minst 1,5 kg ned neste uke også!

Ha en strålende kveld med masse vann alle sammen :)

2 kommentarer:

  1. Jeg synes fortsatt du er fantastisk flink, og at du skal være kjempestolt over at du har nådd første delmålet ditt! Som jeg sa til deg tidligere i dag - Du har faktisk gått ned like mye som vår 18 mnd sønn veier!!! Stå på videre, elskling!

    En stor klem tilbake!!! <3 <3 <3

    SvarSlett
  2. Du er flink, Stig-Morten. Bare stå på videre! Unn deg den lille maten og kos deg med den. :)

    SvarSlett