lørdag 20. februar 2010

Snøen daler ned..

Jeg begynner å bli mektig lei! Snø meg her og snø meg der. Mulig jeg fortsatt bør se det som trening å måke snø, men det kommer jo bare mer :( Jeg har lyst på sol og sommer jeg nå. Så på et sydenprogram tidligere idag og fikk veldig lyst på sommertemperaturer! Grille i hagen, sykle i solen og kose seg med familien med bading og strandliv. Hvorfor bor vi egentlig i dette snøhullet av et land? Vi blir jo påvirket av denne klimakrisa i helt feil retning ;)

Tenk å få en nygrillet lammekotelett på tallerkenen. Som tilbehør til den deilige greske salaten du har lesset på fra før. For du vet vel at fetaost kun har 0,3g karbohydrat per 100g vare :)

Tenk å sitte i skyggen og nyte det hele med et deilig iskaldt glass vann! Finnes det noe bedre?

Jeg kan iallefall ikke tenke på så mye annet akkurat nå! Magen blir veldig,veldig sulten bare av tanken. Nå tror jeg tiden er inne for dagens 3. måltid. En shake vil gjøre seg godt nå. Videre får jeg trøste meg med at jeg skal spise biff til middag idag. Biff og sopp er kjempegodt! Med masse pepper så får jeg et rikt og godt måltid med masse proteiner og ikke noe karbohydrater :) I tillegg skal jeg unne meg en Pepsi Max idag. det blir bra tenker jeg. Kanskje jeg glemmer all snøen da?

Vel, jeg gleder meg allerede til spinning igjen imorgen faktisk. Det skal bli slitsomt og gøy. Må jo jobbe for målet på 1,5 kilo ned. Det er hardere nå enn noen gang! Jeg tenkte jeg skulle lage en videoblogg igjen snart, men hva skal den handle om? Kom med forslag da vel...

3 kommentarer:

 1. Jeg tenker biffen og brusen smakte godt. Det er viktig å unne seg noen slike gleder. Stå på videre! :)

  SvarSlett
 2. "Tenk å sitte i skyggen og nyte det hele med et deilig iskaldt glass vann! Finnes det noe bedre?"

  Jaaa, en iskald pils?? ;) Dagens lavkarbo-tips: Redlight øl, kun 2 karber! Sjekk ut på CC når sommeren kommer og det blir tid for øl igjen. Ser at dette kanskje ikke ser helt ut som motivasjon, men poenget var at det er bra med noe å se frem til!

  Du er flink!

  SvarSlett
 3. Hei Stine :)
  Det var et godt tips. Fint noen plukket opp på det med vannet :) Jeg har liksom ventet på lavkarbtips..hihi.. og tusen takk for komplimentet :D

  SvarSlett