torsdag 11. februar 2010

Da var veiinga unnagjort for denne uke :)

Det ble et gledelig gjensyn med vekta på Toten Treningssenter i kveld. Jeg hadde gått ned i vekt fra forrige uke, selv om jeg fryktet det verste. Jeg har jo spist litt mat innimellom, dvs karbohydratfri mat så klart, og visste ikke helt hvor landet lå. Nå vet jeg det, og det ligger på 99,4 kilo.

Det er jeg fornøyd med!

Videre lærte vi litt om raske, middels raske og langsomme karbohydrater. Det er jo slik at kroppen har bedre av langsomme enn raske. Dvs at en har mer bruk for melk enn man har for nektar. Man får liksom i seg karbohydrater som er polysakkaride istedet for mono eller di-sakkaride! Enkelt forklart, dersom noen er interessert, så har kroppen mye raskere for å bryte ned mono og di da disse består av kun en eller to deler å bryte ned. Poly = mange deler og derfor verre å bryte ned, noe som gjør at kroppen bruker lenger tid og fordeler energien i maten jevnere. Det er iallefall slik jeg forstod det ;)

Må vel igjen legge til at energien også øker! Føler det bedre og bedre for hver dag som går. Det er godt å merke dette, og spesielt når en virkelig kan se for seg en lav karbo fremtid! Det går liksom lettere da. Nå vet jeg jo at nedgangen vil stagnere og at jeg kommer inn i adaptasjon, men jeg kan jo ikke forvente så mange kilo ned hver uke i all evighet! Jeg er fornøyd for nå, så får vi se...

Videre synes jeg det er hyggelig å være på disse torsdagsmøtene. Folk er positive og pratsomme og de fleste har nok vært enda flinkere enn meg. Jeg er rett og slett imponert over det jeg hører! Jeg møter eller ser flere av dem i løpet av øktene mine i ukene som går og trives også utrolig godt på senteret. Nå skal det vel sies at jeg stort sett snakker med alle og enhver, men det faller seg jo liksom naturlig :) Håper de andre synes det er greit at jeg snakker mye, for jeg har jo kun fornuftige ting å si..hehe..

Vel, som sagt fornøyd med torsdagsklubben, så da er det bare å ønske meg selv lykke til i uka som kommer.

Stig Morten

2 kommentarer:

  1. Så flott da! Gratulerer!! Da er det bare å stå på videre! :)

    SvarSlett
  2. Dette går virkelig strålende! Stå på! Vi heier på deg, og elsker deg over alt på jord! Klemmer fra Bente og prinsene :)

    SvarSlett