fredag 5. februar 2010

Skuffende melding!

God morgen :)

Idag kan jeg vel starte med å si at jeg dessverre ikke er spesielt fornøyd med veiing igår. Skuffende er ordet jeg selv vil legge i det, selv om andre synes det var KJEMPEBRA. Jeg klarer liksom ikke helt å glede meg over nedgangen, da jeg hadde håpet på litt mer. Jeg får se i løpet av uken som kommer om det fortsetter nedover og håper humøret tar seg opp. Nå har jeg iallefall fått i meg en deilig jordbærshake til frokost og vannflaske står ved siden av meg på kontoret :)

Det som er så rart er at så få folk støtter meg i løpet av dette opplegget! Nå skal jeg ikke klage, men jeg satt i lunsjen her om dagen (med pulverdrikken min så klart) og alle ca. 15 som var der begynte å kommentere og diskutere hvor dumt dette var. De kjente alle noen som hadde gått ett eller flere slike kurs, men stadig var like feite! Nå bryr jeg vel ikke så veldig, men synes det var veldig koselig da Åse (min kollega) var den eneste som synes jeg var flink allerede første dag. Dette er vel slik en må regne med, selv om en til tider kan føle på at de andre på en måte bare venter på hvor lenge jeg holder ut! Jeg skulle ønske jeg var en av dem som tenkte: "Jeg skal vise dem", men det er jeg merkelignok ikke! Jeg får heller fortsette og ta en uke av gangen. Trene så ofte det lar seg gjøre og begynne å spise mat igjen etterhvert :) Det gleder jeg meg iallefall til!

Så til vekten. Den ser dere jo på høyre side. Det ble minus noen kilo første uke iallefall.

I tillegg er det rart hvordan man legger merke til mat og godteri når man driver med noe slik som jeg gjør nå. Idag er det for eksempel sjokoladeskåler i resepsjonen på jobben, den inneholder en slik mixpose. Oppe på lunsjrommet er det en stor bolle med minst 4 slike mixposer!! Så det da jeg skulle rengjøre mixeren min, men det verste er at jeg fortsatt synes det er litt harmelig å gå rett forbi :p Jeg har jo fortsatt lyst på alt som er godt på en måte, men samtidig er jeg blitt veldig bevisst på karbohydratfri mat for å holde ketosen (det som gjør meg tynnere) igang! Jeg ser på matprogram som aldri før, rett og slett for å hente inspirasjon. Gleder meg til vi som familie skal spise samme middagsmat igjen. Skal lage mye godt når den tid kommer :D

Til slutt idag, for nå må jeg begynne å jobbe, ønsker jeg meg selv lykke til i uken som kommer og lover å oppdatere bloggen med hva jeg føler når jeg føler det :)

PS! Igår introduserte de enda et produkt som de solgte selv på treningssenteret. Jeg synes det er litt sånn "pengemaskinopplegg" noen ganger altså!

1 kommentar:

  1. Jeg synes fortsatt du er fantastisk flink, elskling! Nå har du holdt på med dette i 8 dager! Og jeg er jo en av dem, som du vet, som synes ukas vektnedgang er KJEMPEBRA! Jeg synes så absolutt du skal være stolt over dette! Dette er ikke noe "hvem-som-helst" hadde klart! Deriblant meg! Jeg håper du føler at jeg støtter deg og har troen på deg, - for det har jeg virkelig altså! Jeg vet du klarer alt du vil! Jeg og gutta heier på deg! Go Pappa!!! <3 <3 <3

    SvarSlett