tirsdag 23. februar 2010

Extradag :)

Tirsdag er jo extradag :p

Men det er sjelden jeg tipper Extra. Istedet blir det nok en sen trening på meg idag tror jeg. Er veldig opptatt med familien idag og det går jo foran alt annet heldigvis :)

Jeg opplever nå at det går litt tregere enn tidligere. Det fine er at nå har jeg fått noen komplimenter i det siste og det hjelper jo på selv om en vil eller ikke..hehe.. Når en er inne i en slik "rolig periode" kilomessig, er det jo ikke alltid like lett å holde motivasjonen oppe, men fordelen med å gå Easylifekurs er jo at en blir tynnere i ansiktet samtidig som man blir enda mer interessert i mat.

Man må jo ta litt tak selv, men man lærer mye om hva man skal spise og når man bør spise det :) Jeg sjekker at jeg er i Ketose nesten hver dag og er veldig nøye med hva slags mat jeg putter i meg. Det er jo litt gøy å se på matvaretabellen hva man kan spise og hvor mye karbohydrater det er i de forskjellige matvarene. Man får liksom lyst å lære når man ser hva som er mulig!


Det som også hadde vært en inspirasjon var å kunne delta på et matkurs/kokkekurs. Lære mer om smaker og varianter av mat som er mulig for slike som oss :p Noen som kunne tenkt seg å bli med på det? Lage en gruppe som evt. hyrer inn en kokk en dag? Får jeg nok kommentarer så kan det la seg ordne det :) Vi kan vel alle se for oss å være den som har rød kokkelue?

Nå er dagen godt igang på jobb også, så nå får jeg jobbe. Ha enstrålende dag alle sammen og drikk masse vann!

3 kommentarer:

 1. Jeg blir med på kokkekurs! Kan absolutt se meg selv med rød kokkelue, ja... hehe

  SvarSlett
 2. Hei:-)

  For en fantastisk idè!! Og for en utrolig morsom idè med denne blogen din:o))
  Jeg vil gjerne bli med på kokkekurs, sunne smaksrike retter er helt klart bestillingen;-)

  SvarSlett
 3. Hei Trude.

  Ja, jeg synes det ville vært noe å finne på. Noen foreslo jo at vi kunne få Lasse til å komme å lage mat engang, men jeg kan snakke med ham og prøve å få til en kveld hos ham og da kan vi kanskje få et slags matkurs iallefall :) Snakk med noen du kjenner og hør om det er noe stemning. Vi må dra med flere..hihi..send meg en mail også om du vil! Mvh Stig Morten

  SvarSlett